Ceramic souvenirs

Forums

Post Reply
Forum Home > General Discussion > Kako poceti?

MonteMare
Member
Posts: 1

Prije svega cestitke izgledu vaseg sajta, a zatim naravno kvaletetu vasih suvenira.

 

Izvjestan sarm u dizajnu predmeta koje proizvodite razlog je sto sam vas stavio na prvo mjesto svoje liste adresa na koje imam namjeru da posaljem slicno pismo.

 

Imam namjeru da se upustim u posao sa suvenirima. Dio proizvoda bi svakako bio iz moje radionice, medjutim htio bih vec na pocetku izaci sa sirom lepezom artikala. Ipak bi svi prozivodi morali biti autenticni i nositi zajedincki pecat u skladu sa onim kako zamisljam svoju ponudu.

 

Znaci, pitanje je sledece: Dali je moguce da za mene izradite nekoliko razlicitih artikala u manjim serijama (za pocetak) po mojoj ideji, nacrtu, fotografiji itd. a u vasem maniru? Na njima bi bio logo moje firme (sto ne iskljucuje navodjene vas kao proizvodjaca). To bi takodje podrazumijevalo da se isti artikli ne isporucuju nikome drugome i ne reklamiraju na ovom sajtu.

 

Kakvi su vasi uslovi?

 

Eto, ovaj post je moj prvi konkretni korak u poslu sa suvenirima.

February 4, 2010 at 3:39 PM Flag Quote & Reply

keramikaras
Member
Posts: 2

Postovani,

zahvaljjemo na vasem postu i misljenju o nasem situ i proizvodima.Molim Vas da nas kontaktirate na email adresu  ras.keramika@gmail.com  sa vasim detaljima pa cemo vam odgovoriti na vas predlog

February 4, 2010 at 5:57 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.